Lisa & Loetje’s Winter Wonder Show

Winter Wonder Show

Park entertainment, Speel- & IJsboerderij de Drentse Koe

Van ’t Ende Producties creëerde voor Speel- & IJsboerderij de Drentse Koe de unieke parkshow Winter Wonder Show met de door ons bedachte figuren Lisa & Loetje. Wij verzorgen al jaren het gehele entertainment programma van de boerderij, inclusief merchandise en liedjes.

In deze wintershow zorgt Loetje voor een verrassing door het te laten sneeuwen op de boerderij voor Lisa en Pip de Kip. Wij gaven Loetje de Koe en Pip de Kip een stem door middel van onze stemacteurs. Ook verzorgden wij het ontwerp van de sneeuwmachine en de installatie van de showtechniek. Wij creëerden een showposter die de winterse sfeer van de show weerspiegelt. Daarnaast hebben wij speciaal voor deze show een nieuw liedje geproduceerd genaamd ‘Wintertijd’ en de choreografie van de dansjes ontwikkeld.

Onze acteurs kunnen de show starten met slechts één druk op de knop, zonder gebruik te maken van een technicus, wat kosten bespaart. De mascotteshow Winter Wonder Show is een groot succes en zorgt voor een fantastische wintertijd op de boerderij.

Onze diensten

Concept design

  Conceptontwikkeling
  Storyline
  Decorontwerp & productie

Content design

  Storyline
  Show script
  Soundtrack
  Muziekproducties
  Videoproductie
  Stemacteurs
  Kostuums
  Visuals

Showtechniek

  Geluidsontwerp
  Lichtontwerp

Personeel

  Planning & acteurs
  Training, regie
  Choreografie


Projectfoto’s van de parkshow Winter Wonder Show