Wij zijn op zoek naar jou!

Voor het theaterseizoen 2018/2020 is Michel van ‘t Ende Producties voor de productie “Jurassic Revenge” op zoek naar een enthousiaste, representatieve stagiair(e) podium techniek. Je bent een proactief onderdeel van de technische crew van onze voorstellingen vanaf september 2018 tot einde tournee in april 2020 (tussentijds instromen mogelijk).

Werkzaamheden

  • Onder begeleiding van onze stagemanager, licht operator en sound operator werk je mee aan de uitvoering van de technische productie van de voorstelling en doe je veel ervaring op van de diverse technische disciplines die bij een grote reizende theatervoorstelling behoren.
  • Je helpt bij de opbouw, breek, voorbereiding van de show en tijdens de show bij diverse technische disciplines.
  • Samen met de andere medewerkers van de technische crew ben je verantwoordelijk voor een georganiseerde gang van zaken van de productie.

Profiel

  • Je volgt een MBO-opleiding (niveau 3 of 4) op het gebied van podium & evenementen techniek
  • Je bent flexibel, zelfstandig, accuraat en sociaal bent en weet van aanpakken
  • Je kunt probleemoplossend denken en werken
  • Je bent bereid bent om ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen te werken.

Wij bieden je

Een professionele omgeving waarin je kennismaakt en groeit in alle facetten die een grote reizende theaterproductie met zich meebrengt. Tijdens deze veelzijdige stage wordt je getraind en begeleid door vakmensen uit de theaterwereld. Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires woonachtig in de regio Oldebroek/Zwolle. Je ontvangt voor deze stage een stagevergoeding.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je jouw motivatie en Curriculum Vitae mailen naar info@michelvantende.nl t.n.v. Michel van ‘t Ende

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu