Werken bij

  1. Home
  2. Werken bij

Stap in de spotlights

Wij houden regelmatig audities voor diverse rollen in themaparken, theatervoorstellingen en entertainment producties.

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan binnen een entertainmentteam? Ben je energiek, flexibel en staat de beleving van de gast voor jou centraal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij nieuw of ervaren in dit vak? Iedereen is welkom. Ontdek jouw talenten, ontwikkel deze en groei binnen een enthousiast team. Meld je snel aan bij Michel van ‘t Ende Producties en maak van jou passie je beroep!

Onze jobs & audities automatisch in je mailbox ontvangen?

Voor- en achternaam:

 
Je emailadres:

 
 

Tijd voor een topjob!

Medewerker Entertainment de Drentse BINKYSHOWS in Apeldoorn

Michel van ‘t Ende Producties is voor het entertainment in themapark Binky in Apeldoorn op zoek naar enthousiaste entertainers. Je bent een proactief onderdeel van het show- & eventteam. Vind je het leuk om shows te presenteren? En ook om mascotte te spelen? Lees dan snel verder!

Michel van ‘t Ende Producties is voor het entertainment in themapark de Drentse Koe in Ruinerwold op zoek naar enthousiaste entertainers. Je bent een proactief onderdeel van het show- & eventteam. Vind je het leuk om shows te presenteren? En ook om mascotte te spelen? Lees dan snel verder!

Stagair(e) Entertainment in Themaparken, Events & Theater

Michel van ‘t Ende Producties is voor het parkentertainment in Dinoland Zwolle, Binky’s Themaboerderij in Apeldoorn en de Drentse Koe in Ruinerwold op zoek naar een enthousiaste, representatieve stagiair(e) entertainment & leisure. Je bent een proactief onderdeel van het show- & eventteam.

Acteur, actrice, poppenspeler voor Dinosaurussen

Voor ons dino entertainment en event team is Michel van ‘t Ende Producties op zoek naar enthousiaste, representatieve acteurs, actrices en poppenspelers. Je gaat voornamelijk op stap met onze dinosaurussen. Als je durft tenminste!

Open sollicitatie


Acteur
Costumed character
Dinosaurus
Poppenspeler
Entertainer
Stagiair(e)

Menu