Werken bij

  1. Home
  2. Werken bij

Stap in de spotlights

Tijd voor een leuke, afwisselende baan in de wondere wereld van entertainment? Ben jij energiek, flexibel en staat de beleving van de gast voor jou centraal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ontwikkel bij ons jouw talenten en groei binnen een super enthousiast team. Wij zoeken -Van ’t Ende talenten- voor in themaparken, theatervoorstellingen en entertainment producties. Meld je snel aan bij Van ’t Ende Producties en dan kijken we samen naar een geschikte job voor jou. Vanwege COVID-19 zal onze sollicitatieprocedure online (op afstand) worden gehouden door middel van een videomeeting.

Tijd voor een topjob!

Of je nu een topacteur bent met veel ervaring of net nieuw in het vak en het leuk vindt om mensen te gaan entertainen, iedereen is welkom.

Zoek jij een uitdagende stage?

Wij bieden studenten een prachtige stageplaats in de diverse themaparken door heel Nederland. Wij zijn tevens SBB erkend leerbedrijf.

Open sollicitatie

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf
 

We accepteren, PNG, JPG, en JPEG bestanden


CV

Cv bestand uploaden
 

We accepteren PDF, DOC, DOCX, JPG, JPEG en PNG bestanden.


Motivatiebrief

Voeg hier je motivatie toe
 


Overige vragen

We hebben een paar vragen voor je.
 


 

 
Mocht het verzenden van het formulier niet werken? Dan mag je ons ook een e-mail sturen via personeel@michelvantende.nl of een whatsapp-bericht naar 06-55160061.

Menu