Algemene huur informatie

Vervoer
Alle producten die u kunt huren dient u zelf op te komen halen en weer terug te brengen bij ons in Oldebroek (Gelderland).

Borg
De borg bedraagt 200% van het totale huur bedrag. Uiteraard krijgt u de borg weer terug zodra u de producten netjes, compleet en zonder beschadigingen weer bij ons aflevert. Indien er iets mist, ergens een beschadiging is opgetreden, zullen we een gedeelte van de borg inhouden voor reparatie kosten of een nieuw product.

Betaling
U kunt bij ons alleen contant betalen tenzij anders is overeengekomen.

Sinterklaasstoel / Sinterklaastroon

Deze prachtige troon is onmisbaar op elk Sinterklaasfeest. De goedheiligman kan gerust plaatsnemen op deze prachtige gouden stoel met rode stof. Wees op tijd met boeken voordat hij niet meer beschikbaar is voor uw Sinterklaasfeest.

Prijs: € 35 per dag
Borg: + € 70

Uiteraard ook te gebruiken als kerstman stoel.

Sinterklaas kostuum

Bent u op zoek naar een professioneel Sinterklaas kostuum? Wij hebben de enige echte, gelijkwaardig aan degene die gebruikt wordt bij de TV-Sint. U krijgt hier ook een baardstel bij met losse snor en losse wenkbrauwen. Deze kunt u met de bijgeleverde lijm op uw gezicht plakken. Exact hetzelfde baardstel als op de foto hiernaast.

Maat: XL
Prijs:
 € 175 per dag
Borg: + € 350

Optioneel: Boek en staf + € 50
Het kostuum bestaat uit: habijt, koord, tabberd, stola, mijter, 2 witte handschoenen, paarse broekrok, baardstel met losse snor en wenkbrauwen (+ lijm en oplosmiddel).

Zwarte Piet kostuum (rode/ of groene variant)

Bent u op zoek naar een professioneel Zwarte Pieten kostuum? U kunt bij ons ook een schminkset bestellen. Hier zitten alle producten in die bij landelijke televisie optredens ook worden gebruikt.

Maat: M / L
Prijs: € 25 per dag
Borg: + € 50
Optioneel: 1 jute zak + € 1

Optioneel: Strooigoed + € 25 per 5 kilo
Optioneel:
 Schminkset Zwarte Piet + € 40 (kwastje, spons, bruine grime, rode lippenstift, zwarte mascara. Dit setje mag u houden naar aanschaf. 1 Set is voldoende voor 20 gezichten)

Het kostuum bestaat uit: baret met veer, zwarte krul pruik, col, kraag, blouse, broek, witte panty.

Grimas N2 TV Pieten Cake Make-up
Een gemakkelijk aan te brengen basismake-up. Het wordt gebruikt voor visagie (televisie, film en fotografie) en als basis voor watermake-up. Cake Make-up is verkrijgbaar in doosjes van 35 gram. Cake Make-up geeft een mat resultaat, dat niet afgepoederd hoeft te worden en goed blijft zitten.

Menu