Wij zijn op zoek naar jou

Voor ons dino entertainment en event team is Michel van ’t Ende Producties op zoek naar enthousiaste, representatieve acteurs, actrices en poppenspelers. Je gaat voornamelijk op stap met onze dinosaurussen. Als je durft tenminste! Onze dinosaurussen worden ingezet op events, festivals, tv commercial, winkelcentra, en in onze theaterproducties. Je komt echt overal !

Werkzaamheden

  • Je begeleid de dinosaurus als een stoere Ranger
  • Je zult indien mogelijk in ons dinosaurus kostuum performen (het pak weegt 17-25kg)
  • Je bent niet claustrofobisch en staat sterk in je schoenen
  • Je zult direct contact hebben met de gasten
  • Je onderhouden en verzorgt kleding, rekwisieten etc.

Profiel

  • Je bent gastvrij en klantgericht.
  • Je kunt probleemoplossend denken en werken;
  • Je bent bereid bent om in het weekend, vakanties en op feestdagen te werken.
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs (niet verplicht)
  • Je bent een echte teamplayer

Wij bieden je

Om te beginnen veel werkplezier en marktconforme vergoeding. Dit is een afgesproken dag gage inclusief reiskostenvergoeding. Het is mogelijk om de rol van Ranger, Dinosaurus, of beide te kiezen.

Wanneer je geïnteresseerd bent, mag jij een motivatie + C.V. mailen naar audities@michelvantende.nl t.n.v. Michel van ‘t Ende. Of vul het sollicitatieformulier hieronder in.

Vanwege COVID-19 zal onze sollicitatieprocedure online (op afstand) worden gehouden.

Over Van ’t Ende Producties

Wij noemen ons bij Van ‘t Ende Producties, dé entertainment en belevenis expert van Nederland! Bij Van ’t Ende Producties zijn we dagelijks bezig met het creëren van een uniek geluksmoment in de vorm van een immersive beleving en kwalitatief, hoogwaardig, entertainment met onze producties. Deze garantie van een geluksmoment kunnen wij bieden dankzij onze jarenlange ervaring van creative geesten met maar één doel voor ogen: het creëren van totaalbelevenissen die entertainen, inspireren en verwonderen.

Solliciteer als Acteur

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv, foto motivatie waarin je jezelf voorstelt naar personeel@michelvantende.nl. Of vul het sollicitatieformulier hieronder in. Na je aanmelding ontvang je een persoonlijk bericht en zul je (al dan niet) uitgenodigd worden voor een kennismaking en onze trainingsdagen.

Graag tot snel!

Over Van ’t Ende Producties

Bij Van ‘t Ende Producties noemen we onszelf dé entertainment en belevenis expert van Nederland! Dagelijks zijn we bezig met het creëren van unieke geluksmomenten in de vorm van live-entertainment en creatieve producties. Deze belofte van geluk ontstaat uit een gezamenlijke passie met vakexperts die één gemeenschappelijk doel nastreven: het creëren van totaalbelevenissen die zowel vermaken, inspireren als verwonderen.

Interesse in deze topjob!

Claim jou topjob nu en stuur je cv, foto en motivatiebrief naar Donna Bisschop via coordinator@michelvantende.nl of vul het formulier in.

Jouw gegevens

Eenvoudig solliciteren!
 


Motivatie


Overige vragen

We hebben nog een paar vragen.
Niet verplicht, maar wel handig.