Professor en Ranger
 Acteurs en actrices gezocht

Voor een themapark in Zwolle verzorgen wij dit jaar in alle weekenden en vakanties parkshows in de periode 14 april t/m 30 oktober 2017. Wij zijn op zoek naar acteurs en actrices die ons gezellige team graag komen versterken. We hebben twee rollen beschikbaar waaronder: avonturier, professor.

 De beschikbare rollen
 • Avonturier (m/v)
  Voor de rol van avonturier zijn we op zoek naar een spontane man/vrouw in de leeftijd van 18-30 jaar. De avonturier is een enthousiast persoon die graag avonturen beleeft.
 • Professor (m/v)
  Voor de rol van professor zijn we op zoek naar een man/vrouw in de leeftijd van 18-30 jaar. De professor vind altijd weer iets nieuws uit op het gebied van technologie, maar hij/zij maakt ook wel eens een foutje, als dat allemaal maar goed gaat.
 Wat en wie zoeken wij?
 • Je bent minimaal 18 jaar oud.
 • Je bent flexibel in je werkdagen/werktijden. Zo kun je doordeweeks, in het weekend maar ook op feestdagen en vakanties worden ingezet.
 • Je kan je goed inleven in de rol van het character dat je speelt.
 • Je vind het leuk om in een team te werken.
 • Je hebt gevoel voor ritme en timing.
 • ZZP’er zijn is een pluspunt, indien je geen eigen onderneming hebt wordt je uitbetaald door middel van een verloningsbedrijf (tentoo, raakvlak, o.i.d.). Je zult niet bij ons in loondienst treden.
 • Voor de avonturier-rol is het van belang dat je basisvaardigheden zang en dans beheerst.
 Algemene informatie

Heb jij interesse en herken jij je in een van de bovenstaande rollen? Stuur dan een e-mail met C.V. + motivatie + foto van jezelf, naar info@michelvantende.nl onder vermelding van het onderwerp: Auditie Themapark. Vermeld ook in de e-mail welke rollen je voorkeur hebben. De inschrijving voor deze auditie sluit op 30 april 2017. Van alle aanmeldingen wordt er een voorselectie gemaakt waarna de geselecteerde kandidaten uitgenodigd worden voor een auditie. De auditiedag zal plaatsvinden in week 18 of 19 en wordt later nog aan de geselecteerde kandidaten kenbaar gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu