Spur Live Parkshow

Spur Live

Park entertainment, Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe

Voor Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe creëerden wij met hun bestaande figuur Spur de nieuwe unieke parkshow Spur Live. Voor dit park hebben wij tevens het gehele entertainment programma verzorgd van een nieuw parklied tot een nieuw bijkarakter (insecterier) en van meet en greets tot liveshows.

In deze liveshow gaat de Insecterier op zoek naar een Rups. Ze ontmoeten elkaar in de wondere wereld van Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe en beleven daar de leukste avonturen. Deze show productie bevat een live sprekende acteur in de rol van Insecterier en de mascotte Spur de Rups. Wij geven Spur de Rups een stem! Onze stemacteurs hebben dit character tot leven gebracht met een eigentijdse en enthousiaste sound.

Naast het creëren van een unieke soundtrack voor de voorstelling maakten we het ontwerp, verzorgden we de productie van het volledige decor en de installatie van showtechniek. Onze acteurs kunnen met enkel 1 druk-op-de-knop de volledige liveshow starten zonder gebruiken te maken van een technicus. Wat natuurlijk ook weer kostenbesparend is!

De mascotteshow Spur Live is een groot succes en wordt jaarlijks bezocht door meer dan 80.000 bezoekers! Een regelrechte hit!

Onze diensten

Concept design

  Conceptontwikkeling
  Storyline
  Decorontwerp & productie

Content design

  Storyline
  Show script
  Soundtrack
  Muziekproducties
  Videoproductie
  Stemacteurs
  Kostuums

Showtechniek

  Geluidsontwerp
  Lichtontwerp

Personeel

  Planning & acteurs
  Training, regie
  Choreografie

Projectfoto’s van de parkshow Spur Live