Molly & Caatje Liveshows

Park entertainment, Molecaten Campings & Vakantieparken

Voor Molecaten hebben wij met de bestaande characters Molly & Caatje de nieuwe liveshow geproduceerd. Molly & Caatje zijn al jaren ontzettend populair op deze campings en vakantieparken. Van ’t Ende Producties is door het management benaderd voor de allereerste en nieuwe mascotte show productie met deze populaire schildpadden. Ondersteund door onze soundtracks en splinternieuwe liedjes, beleven ze een groot avontuur tijdens hun reis van schildpaddeneiland naar Molecaten parken!

Het decor is op een ingenieuze manier ontworpen en gebouwd, waarbij de decorstukken hergebruikt worden in het verhaal. Een bosje heeft bijvoorbeeld aan de achterzijde water. Een bamboestok wordt gebruikt als roeispaan en later in de liveshow als hengel om vis te vangen. De boomstam wordt omgetoverd tot een boot.

Wij geven Molly & Caatje een stem! Onze stemacteurs hebben de characters tot leven gebracht met een eigentijdse en enthousiaste sound.

Om deze mascotteshow een extra boost te geven heeft Van ’t Ende Producties ook de videotrailer voor op de socials geproduceerd. Deze liveshow is een absolute hit en werd grandioos ontvangen op 15 campings en vakantieparken. We zagen enkel vrolijke kinderen die meedansen, meeroepen, en echt een avontuur beleven met Molly & Caatje.

Onze diensten

Concept design

  Conceptontwikkeling
  Storyline
  Decorontwerp & productie

Content design

  Storyline
  Show script
  Soundtrack
  Muziekproducties
  Videoproductie
  Stemacteurs

Showtechniek

  Geluidsontwerp
  Lichtontwerp

Personeel

  Planning
  Training, regie
  Dansbewegingen

Projectfoto’s van Molecaten Vakantieparken & Campings