Interactieve attractie: Ali Baba

Interactieve attractie: Ali Baba

Show Productie, Ali Baba

Voor Sprookjesbos Valkenburg hebben wij de interactieve attractie: Ali Baba voorzien van een nieuw concept, storyline, verhaal, soundtrack en technische installatie. Bezoekers betreden het paleis, waar wij door middel van geurbeleving, muziek en verlichting een oosterse sfeer hebben neergezet. En niet te vergeten een Pepper’s Ghost.

Het publiek wordt meegenomen in het verhaal van Ali Baba en de 40 rovers. Bezoekers kunnen op interactieve wijze de waterfontijnen van het paleis laten “dansen” door op een rode knop te drukken.

Leuk om te weten! Voor dit park hebben wij de term “Sprookjesavonturiers” bedacht. Deze wordt dagelijks gebruikt in communicatie uitingen en de benaming voor de gasten/bezoekers.

Dankzij ons voorgeprogrammeerde showcontrol beleven de bezoekers van het paleis een immerserive experience. Deze ervaring wordt versterkt door het gebruik van diverse effecten waaronder: licht, geluid, effecten en geurmarketing. Waan je even in het sprookje van 1001 nacht.

Onze diensten

Concept design

  Conceptontwikkeling
  Storyline

Content design

  Show script
  Soundtrack
  Muziekproducties
  Stemacteur

Showtechniek

  Geluidsontwerp
  Lichtontwerp
  Showcontrol programmeren

Illusie Pepper’s Ghost

In deze attractie hebben wij de illusie van een Peppers Ghost geïnstalleerd. Pepper’s ghost is een truc om de illusie van een geestverschijning te creëren. Wij hebben deze truc toegepast in de vorm van een paleis verschijning in het raam bij de Sultan.

Projectfoto’s van de interactieve attractie: Ali Baba