A-Jay & Tori | Almere Jungle

Entertainmentconcept

Park entertainment, Almere Jungle

Voor Dierenpark Almere Jungle creëerden wij een geheel nieuw entertainment concept. Het begon allemaal met de ontwikkeling van het hoofdpersonage A-Jay de Tokeh, in onze storyline ontmoet hij Tori, een kinderlijke avonturier.

Deze figuren komen tot leven in het park door onze kostuums voor o.a. een live karakter en mascotte kostuum. Om de figuren echt geliefd te maken bij het publiek hebben wij een showproductie geleverd met een avontuurlijke parkshow. Onze stemacteur laat A-Jay echt tot leven komen in zijn eigen show met een eigentijdse sound. Naast het creëren van een unieke soundtrack voor de voorstelling verzorgden we de installatie van showtechniek. De acteurs kunnen met enkel 1 druk-op-de-knop de volledige liveshow starten zonder gebruiken te maken van een technicus. Wat natuurlijk ook weer kostenbesparend is!

Om het feest compleet te maken hebben wij een nieuw parklied geproduceerd en leveren wij de merchandise knuffels die mee naar huis genomen kunnen worden.

Onze diensten

Concept design

  Conceptontwikkeling
  Storyline

Showtechniek

  Geluid & licht
  Installatie & montage
  Showcontrol

Content design

  Storyline
  Show script
  Soundtrack
  Muziekproducties
  Stemacteurs
  Kostuums

Parklied

{"playlist":[{"title":"Almere Jungle Lied","artist_name":"Van 't Ende Producties","audio_file":"https:\/\/www.michelvantende.nl\/website\/wp-content\/uploads\/Almere-Jungle-webversie-Van-t-Ende-Producties.mp3","poster_image":"https:\/\/www.michelvantende.nl\/website\/wp-content\/uploads\/Albumhoes-Almere-Jungle-Lied-1024x1024.jpg","duration":"3:11","playlistid":"playlistid-1"}]}

Knuffels

Designs van A-Jay

Projectfoto’s van dit Entertainment Concept