DinoZine Parkshow | Dinoland Zwolle

DinoZine Parkshow

Showproductie, Dinoland Zwolle

Stap binnen in onze dinowereld, waar fantasie en realiteit samenkomen, en waar tijdreizen mogelijk is dankzij de kracht van 100% biologische brandstof – DinoZine, gebrouwen door de briljante Onderzoeker Hatcher. In onze nieuwste showproductie, geproduceerd door Van ’t Ende Producties, nemen Ranger Jones en Onderzoeker Hatcher je mee op een onvergetelijke reis door de tijd, gevuld met avontuur, verrassingen en verbazingwekkende ontmoetingen.

Een scala aan dinosaurussen, variërend van schattige baby-triceratops-poppen tot imposante, bewegende animatronic Robot Tyrannosaurus Rex, wordt gepresenteerd in onze show. Het podium komt tot leven met adembenemende wezens die je direct terugvoeren naar een vervlogen tijdperk.

Een meeslepend script en doordachte regie zorgen ervoor dat elk moment naadloos in elkaar overvloeit. De soundtrack dient als een prachtige achtergrondmuziek, terwijl drie fantastische dino-liedjes de ervaring compleet maken. Het unieke decorontwerp met draaischijf plaatst je te midden van de prehistorie. Deze set is met oog voor detail ontworpen, waardoor je jezelf midden in de prehistorie waant.

Onze showcontrol houdt de gehele productie strak volgens een vastgestelde tijdlijn. Van DMX-verlichting tot rook- en geluidseffecten, elke seconde is zorgvuldig gepland om keer op keer een optimale beleving te garanderen.

Bij Van ’t Ende Producties geloven we in het creëren van magische momenten en het koesteren van herinneringen die een leven lang meegaan. DinoZine is een showproductie van dinosaurussen, verbeelding, technologie en creativiteit. Een reis door de tijd die je niet snel zult vergeten.

Onze diensten

Concept design

  Conceptontwikkeling
  Storyline
  Decorontwerp & productie

Content design

  Storyline
  Show script
  3 Liedjes
  Soundtrack
  Stemacteur + Voiceover
  Kostuums
  Poppen
  Key Visuals

Showtechniek

  Geluidsontwerp
  Lichtontwerp
  Showcontrol & Programmeren

Personeel

  Planning & acteurs
  Training, regie
  Choreografie

Liedjes van de showproductie, DinoZine

{"title":"Reizen door de tijd","artist_name":"Onderzoeker Hatcher & Ranger Jones","audio_file":"https:\/\/www.michelvantende.nl\/website\/wp-content\/uploads\/Reizen-door-de-Tijd-Vocal-Master-V5-48kHz-24Bit.mp3","poster_image":"https:\/\/www.michelvantende.nl\/website\/wp-content\/uploads\/118.Dinoland.Vantende.htims_resize-1024x683.jpg","duration":"3:04"}
{"title":"In de Soep","artist_name":"Onderzoeker Hatcher & Ranger Jones","audio_file":"https:\/\/www.michelvantende.nl\/website\/wp-content\/uploads\/In-de-Soep-Vocal-Master-V2-MP3.wav.mp3","poster_image":"https:\/\/www.michelvantende.nl\/website\/wp-content\/uploads\/005.Dinoland.Vantende.htims_resize-1024x683.jpg","duration":"2:07"}

Foto’s van showproductie, DinoZine