Dinosaur Café

Show productie, restaurant beleving, Dinoland Zwolle

Brullende dinosaurussen, gecomponerde muziek, een kleurrijke lichtshow en spannende scenes zorgen voor een ultieme beleving in het Dinosaur Café van Dinoland Zwolle.

De wens van het park was om het bestaande restaurant om te bouwen naar een belevingsrestaurant. Door alle verlichting, het geluid, de effecten en bewegende dinosaurussen om je heen, heb je het gevoel weer terug te zijn in de oertijd.

Michel van ’t Ende Producties heeft voor dit restaurant een unieke show productie op maat gerealiseerd. We produceerden exclusieve muziek, een lichtplan, en verzorgde tevens de installatie en het programmeren van alle shows en special effects.

Door middel van onze geautomatiseerde showcontrol draait er de gehele dag een “show” in het restaurant. Door een ingebouwde kalender en tijdklok wordt er om de 15 minuten een bijzondere show automatisch ingestart. Een gesynchroniseerde scene met licht, geluid, effecten en bewegende dinosaurussen. Dit gebeurt over de gehele dag dus je ziet niet vaak dezelfde scene! Daarnaast beschikt het systeem over een losse “knoppenkast” waarmee een specifieke scene kan worden ingestart (bijvoorbeeld een verjaardags scene als er iemand jarig is).

Onze diensten

Concept design

  Conceptontwikkeling

Content design

  Storyline
  Soundtrack

Showtechniek

  AV-plan
  Geluidsontwerp
  Lichtontwerp
  Levering, installatie
  Showcontrol programming

Before and after: Dinoland Belevingsrestaurant

Korte video impressie van 1 show (er zijn er 10 in totaal)

Projectfoto’s van Show productie: Dinosaur Café

LEVENSGEVAARLIJK, KIJK MAAR EENS OM JE HEEN!

Parkshow: Avonturen op Dino Eiland

Dinoland Zwolle, Show Productie

Lasergame attractie introductie

Dinoland Zwolle, videoproductie

Dinosaur Adventures

Show productie, Dinoland Zwolle

Dinoland Zwolle

Het avontuurlijkste dinopark van Nederland.