Dinoland Zwolle  

Het avontuurlijkste dinopark van Nederland
   Welkom   »   Projecten   »   Dinoland Zwolle

PARKENTERTAINMENT OP MAAT

Sinds herfstvakantie 2016 verzorgen wij de parkshows en straatacts in dit themapark. Michel van ‘t Ende Producties heeft een showteam samengesteld en zorgt voor een constante hoge kwaliteit shows en entertainment. In 2016 mochten wij een minishow opvoeren van de Dino Experience Liveshow en vanaf 2017 draait de nieuwste voorstelling Dinosaur Adventures. Een parkshow compleet op maat gemaakt. Naast deze shows verzorgen wij ook een dino-quiz en straatentertainment met een couveuse en baby camarasaurussen.

NIEUWE PARKSHOW IN 2017: DINOSAUR ADVENTURES

DINOSHOW MET RANGER HERO & PROFESSOR DOCUS

Na het grote succes van “Dino Experience Live Minishow” presenteren Dinoland Zwolle en Michel van ‘t Ende Producties dit jaar een nieuwe show: “Dinosaur Adventures”. Een avontuurlijke voorstelling voor de echte dino fans. De ranger en professor nemen je mee op reis door de wetenschap met Camarasaurussen, een T-Rex fossiel en een mysterieuze uitvinding van de professor. Een unieke beleving voor jong en oud. De show is bij de entreeprijs van het park inbegrepen! Kijk op de borden in het park voor de actuele showtijden.

BELEEF EEN SPANNEND AVONTUUR IN DINOLAND

Van 14 april tot en met 29 oktober 2017 is de parkshow te zien in de weekenden en tijdens de schoolvakanties (regio-noord) in het Theater op het welkomstplein van het park.

Bekijk voor meer informatie ook de website van Dinoland: www.dinoland.nl

PARKSHOW & SHOWCONTROL OP MAAT

Wij hebben met veel plezier gewerkt aan de voorstelling Dinosaur Adventures. Michel van ‘t Ende Producties mocht een totaalpakket verzorgen met het script, decor, lichtontwerp, sounddesign, techniek, bouw van het theater, audities, trainingen, leveren van acteurs. Per dag zijn er 2 acteurs aan het werk die de show kunnen bedienen door middel van een iPad. Met 1 druk op de knop speelt de hele voorstelling zich af, hierbij hebben we het geluid, licht en effecten mee geprogrammeerd. Op de dag zelf is de technicus dan niet meer nodig, wat natuurlijk ook weer kostenbesparend is.

STRAATTHEATER

LEVENSECHTE BABY DINO'S

Op het plein bij de ingang van het park kun je professor Docus en/of de ranger tegenkomen met de camarasaurussen in een couveuse. Ze vertellen je graag alles over dino’s voordat je avontuur begint in Dinoland. Deze baby dino-eieren zijn net uitgekomen en je kunt dan echte herbivoren zien. De camerasaurussen zijn kleine robot dinosaurussen met kunstmatige intelligentie die je moet trainen in verschillende onderdelen.

INTERACTIEVE DINO QUIZ

De professor en de ranger organiseren een heuse dino quiz. De quiz wordt altijd positief benaderd. Is een antwoord goed, dan gaan we klappen juichen en joelen als of dit het beste is dat je ooit hebt gezien. Is een antwoord fout dan gaan we uiteraard ook klappen juichen en joelen omdat we dan iets geleerd hebben! We hebben gemerkt dat de bezoekers veel weten over dinosaurussen en in deze spannende quiz kunnen ze dat laten zien!

DINOLAND IN HET DONKER

DINO EXPERIENCE IN DINOLAND

Herstvakantie 2016 stond bij Dinoland Zwolle in het teken van Dino’s in het Donker. Speciaal voor dit evenement hebben wij de Dino Experience Live Minishow opgevoerd. Met onze levensechte T. rex van bijna 4 lang en 2,5 meter hoog hebben wij de grootste dino-fans een unieke ervaring laten beleven. In deze 30 minuten durende show ging je mee op avontuur met Ranger Michel, hij liet je kennis maken met alle dino’s die leven in de Dino Experience. De voorstelling was een groot succes. Maar liefst 7.500 bezoekers hebben onze show bekeken. Wij vonden het te gek!

Menu