Mascottes

De mascotte specialist van Nederland.

 Mascotte pak op maat laten maken

Wij leveren betaalbare mascotte pakken. Michel van ‘t Ende Producties verzorgd graag voor u het entertainment rondom de mascotte zoals shows, straatacts, verkoopbare merchandise en theaterproducties met een mascotte die we in overleg met u ontwikkelen.

 Portfolio

Sneeuwpop

Beer

Draak

 Stappenplan
1. Ontwerp

Eerst maken wij een ontwerp van uw mascotte. U kunt natuurlijk ook uw eigen ontwerp, ideeën en wensen aanleveren. Na uw goedkeuring van het ontwerp begint de productie van de mascotte.

2. Productie

Uw mascotte gaat nu in productie. Wij zullen u op de hoogte houden over de voortgang. Nadat de basis van uw mascottekostuum is gemaakt worden de materialen en kleuren uitgezocht. De mascotte wordt dan aangekleed.

3. Kleuren & materialen

Nu kiezen we in overleg met u de kleuren uit voor het mascotte kostuum. De basis wordt dan aangekleed met de gekozen stoffen en materialen.

4. Controle

Bent u tevreden met uw nieuwe mascotte maar zijn er een paar kleine details die veranderd moeten worden? Geen probleem, dit wordt voor u aangepast.

5. Aflevering

Eindelijk is het moment daar! De nieuwe mascotte wordt bij u afgeleverd. Vergeet vooral niet om de mascotte transport tas er bij te bestellen. Zo blijft het kostuum beschermd en u kunt het makkelijker naar een locatie vervoeren.

6. It's showtime

Wij helpen u ook graag bij de toekomstige acties en shows waar u deze mascotte bij in kunt zetten. Zo leveren wij

  • Complete shows op maat met uw eigen mascotte, licht, geluid en componeerde muziek
  • Acteurs en begeleiders
  • Mascotte workshops, trainingen en persoonlijk advies
  • Mascotte transport zak
Menu