Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Wie zijn wij?

Michel van ‘t Ende Producties is gespecialiseerd in de creatie en realisatie van theatervoorstellingen, live-entertainment, events, showtechniek en unieke producties op maat.

Ons creatieve team heeft expertise opgedaan in diverse themaparken, evenementen & theaterproducties. Het team bestaat uit creatieve en getalenteerde medewerkers waaronder: tekst en liedjesschrijvers, componisten, ontwerpers, coaches, kostuummaaksters, decorbouwers, vakmensen in licht- en geluidstechniek, enthousiaste acteurs & actrices. 

Wij leveren onze (entertainment) producties in een totaalpakket op maat, zowel voor als achter de schermen. Complete programma’s op maat voor uw themapark, recreatie, winkelcentra. Van kleinschalig straatentertainment tot grote spektakelshows. Maar uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen in de diverse disciplines.

Bij Michel van ’t Ende Producties staan wij open voor alle wensen van onze klanten en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn. U krijgt de aandacht die u verdient. Voor elk budget en wensen zijn er passende oplossingen. Met onze passie, creëren wij unieke producties van hoge kwaliteit, die de verwachting van u en uw gasten blijft overtreffen!

Let’s create some magic together

Menu