Merchandise

Merchandise: verbind de doelgroep met uw merk

Merchandise zorgt ervoor dat uw character bekender wordt bij de doelgroep. U heeft een character, tijd om deze investering uit te werken tot een maximaal rendement. Verkoop de merchandise bij een show, in uw (online) shop of zet in bij promotionele doeleinden. Hoe leuk is het dat een kind uw character als favoriete figuurtje mee mag nemen naar school in de vorm van een rugzak of drinkbeker. Of als het kind gaat slapen bij opa en oma, welke knuffel moet er dan mee? U raad het al, dat zou heel goed uw character kunnen zijn!

Merchandise is een fantastische manier om de doelgroep aan uw organisatie te binden. Door middel van give-aways, promotionele acties en natuurlijk de (losse) verkoop van merchandise. Er zijn, naast ons, diverse aanbieders van merchandise. Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer, wat is nou goede kwaliteit, betaal ik niet te veel? Daarom hebben wij dit al voor u uitgezocht en leveren wij u, de hoogste kwaliteit producten, tegen de goedkoopste prijzen. Dit kunnen knuffels, pvc sleutelhangers, rugzakjes, cd’s zijn maar we creëren ook custom made producten. In onze eigen ontwerpstudio worden de producten custom voor u ontworpen. Heeft u vragen? Onze experts voorzien u van goed advies, passend bij uw thema.

Eerlijke producten tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden we goede werkomstandigheden voor al onze medewerkers en is veiligheid altijd gegarandeerd door middel van een onafhankelijke testrapport bij elke productie. Onze merchandise is CE-approved.

Merchandise Prijslijst

Vraag hier onze prijslijst aan met exclusieve hoogwaardige producten!
 

 

Een greep uit onze merchandise producten lijn

Melamine bordjes
Mokken
Muziek cd’s
Rietjes
Rugzakjes (2D / 3D)
Sleutelhangers
Sokken
Spaarsysteem
Spelletjes
Stickervellen
Vlaggenlijn
Vriendenboekjes

Armbadjes
Ballonnen
Broodtrommels
Disposables
Drinkbekers
Keycords
Kidsbox (horeca)
Kleurplaten
Kleurpotloden
Knuffels pluche
Kussens
Magneten