Leuk nieuws! Wij kunnen met trots melden dat wij dit jaar mee werken aan het Nationaal Theaterweekend. Kom nu naar het theater onze dinoshow bekijken voor slechts € 10 per kaart @ Cultuurhuis De Klinker in Winschoten op 26 januari om 19.00 uur.

Bestel snel je tickets! (VOL=VOL): https://www.indeklinker.nl/theater/1321//Jurassic_Revenge/?type=show

“Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-* en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

Het Theaterweekend vond voor het eerst plaats in 2016, en was direct vanaf deze eerste editie een groot succes. Het doel van het weekend is om heel Nederland kennis te laten maken met het theater en hen te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn.Sinds de start van het weekend groeit niet alleen het aantal bezoekers (de vorige editie trok 125.000 bezoekers), ook het aantal deelnemende theaters blijft groeien.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu