De dino’s komen terug naar het theater in 2017-2018

  1. Home
  2. Dino Experience
  3. De dino’s komen terug naar het theater in 2017-2018

Beeldmerk Jurassic Revenge, (c) Michel van ‘t Ende Producties

Michel van ‘t Ende Producties maakte afgelopen theaterseizoen zijn theaterdebuut met de Dino Experience Liveshow. Na het overweldigende succes van deze dinoshow presenteren wij ook dit jaar met trots onze nieuwste productie: Jurassic Revenge.

Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de familievoorstelling Jurassic Revenge. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Met zijn 2.5 meter hoog en 4 meter lange lijf is de T-Rex animatronic een van de vele dino’s die zijn opwachting maakt in deze theatervoorstelling. En…  na afloop bij de meet and greet. 

Hoofdrolspeelster Saartje bezoekt samen met het publiek het museum voor oudheden en blijft gefascineerd stilstaan bij het grote skelet van de T-Rex. De conservator weet haar bijzondere details te vertellen over de oertijd: over de vele verschillende dino’s, over hoe ze geboren werden en over de onvermijdelijke confrontaties met soortgenoten om te overleven. Voor je het in de gaten hebt, zit je in een onwerkelijke reis tussen de prehistorie en het heden; Een verhaal dat zowel jongens als stoere meisjes van alle leeftijden aanspreekt.

Er kan met zekerheid gezegd worden dat het Dino-tijdperk is afgesloten, maar bij Jurassic Revenge is het voor heel even mogelijk de fantasie op de loop te laten en de prehistorsche tijd te doen laten herleven, in het theater.

cast: diverse animatronics, waaronder de Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Brontosaurus en Pterosauriërs
producent: Michel van ‘t Ende Producties
leeftijdsindicatie: alle
genre: familievoorstelling  | musical | jeugd (4+) | show
belevingscategorie: familieuitje / groots en meeslepend / smaakvol en vermakelijk

Bekijk hier de website: www.jurassicrevenge.nl

Bekijk hier onze trailer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu