Bij Van ’t Ende

Wij creëren, inspireren & verwonderen

Welkom bij Van ‘t Ende Producties, dé belevenis & entertainment expert van Nederland! Wij zijn storytellers. Dankzij de (geheime) kracht van onze unieke producties bezorgen wij uw doelgroep gegarandeerd een onvergetelijke herinnering!

Van ’t Ende Producties creëert sensationele theatershows, educatieve projecten, spraakmakend live-entertainment, en belevingsconcepten. Met veel enthousiasme, passie en toewijding verzorgen wij daarnaast ook merchandising, showtechniek, mascotte/merk activatie en het thematiseren van een park, gebied of ruimte. Wij (co-)produceren volledige belevenisconcepten die iedere verwachting zal overtreffen.

Wanneer u op zoek bent naar één partij die álle zorg uit handen neemt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team, dat bestaat uit enthousiaste creatievelingen waaronder tekstschrijvers, (theater)technici, componisten, kostuummakers, decorbouwers en acteurs, staat garant voor totaalbelevenissen van het hoogste niveau dat naadloos aansluit bij uw organisatie, thema, wensen en mogelijkheden.

Jezelf een expert noemen op een bepaald gebied kan soms gewaagd zijn. In ons geval is het meer een gevoel van trots. Trots op het feit dat wij ons experts mogen noemen op het gebied van het creëren van totaalbelevenissen in de leisure-branche. Wij zijn constant bezig met het creëren van een optimale bezoekers-ervaring.

Deze garantie van een geluksmoment kunnen wij bieden dankzij onze jarenlange ervaring van creative geesten met maar één doel voor ogen: het creëren van totaalbelevenissen die entertainen, inspireren en verwonderen. Wij brengen uw verhaal tot leven!

Juiste adres

Waarom wij ons ‘entertainment & belevenis experts’ mogen noemen en je bij ons aan het juiste adres bent?

We hebben ruim 15 jaar ervaring!
We hebben een professioneel en getraind team!
We hebben alle technische, commerciële, entertainment expertise in huis!
We zijn directe inkoopleverancier van professionele apparatuur!
Al onze mascottes, producties en apparatuur zijn van de hoogste kwaliteit!
We gaan altijd voor lange termijn samenwerkingen!

Wow-garantie

Het optimaliseren van de bezoekerservaringen zal zorgen voor:

Terugkerende bezoekers!
Een hogere omzet!
Het omzetten van bezoekers naar fans!
Nóg professionelere uitstraling!
Een sterkere marktpositie!

Showreel 2020

Wij werken met veel passie voor