Geurbeleving is de manier om ruimtes een toegevoegde waarde te geven of om ongewenste geuren te maskeren. Het gaat om de waardering van een ruimte. Ruikt het ergens lekker, dan voelen we ons op ons gemak, beoordelen we de omgeving positiever en willen we er (onbewust) door deze positieve ervaring weer terugkomen. Zonde dus om niets met uw geurbeleving te doen, toch? Heeft uw ruimte een bepaald thema, dan is er altijd een geur die daar perfect aansluit. Hiermee waant uw bezoeker zich in de juiste sferen en zo creëeren we een optimale bezoekersbeleving.

Kleine tot grote ruimtes

vanaf 70 m2 tot 2500 m2

Thematiseren

geuren in thema

Geur device app

beheer uw geur(-machines)

Ongewenste geuren

maskeren & ombuigen

Hoe werkt geurbeleving?

Reuk is het enige zintuig dat nauw verbonden is met ons limbisch systeem. Dit deel in onze hersenen is betrokken bij onze emotie, motivatie, genot en emotioneel geheugen. Geurolie is in staat om emoties op te wekken, percepties te creëren, mensen te activeren, te kalmeren en herinneringen te vormen. Ons gevoel wordt namelijk voor 75% door geur bepaald! En laten we nu net de meeste beslissingen onbewust maken, op basis van dit gevoel. Om een voorbeeld te noemen, de geur van broodjes in een horeca zaak zal aanzetten tot upselling (bijverkoop) van een broodje bij de koffie.

Betaalbare geurmachines

Bent op zoek naar een kwalitatief, doeltreffend en betaalbaare geurmachines? Onze systemen zijn slim, ze kunnen zelf aangeven of ze nog naar behoren werken en hoe vol hun geurcartridge zit. Onze geurmachines kunnen geplaatst worden in kleine ruimtes zoals toiletten, maar ook in grote ruimtes voor bijvoorbeeld attracties. Wij maskeren de frietlucht uit uw restaurant of wat dacht u van een betere geurbeleving bij uw indoor (speel)locatie!

Uw investering

Huren, kopen? Zorgeloos geur?
Wij bieden ook nog een andere mogelijkheid en dat is het huren of kopen van ons andere geavanceerde systeem met WIFI.
– Lease Light (Systeem en onbeperkt geurolie inbegrepen) €45,00 Ex. Btw per maand obv 36 maanden
– Zorgeloos (Systeem, onbeperkt geurolie en service & onderhoud inbegrepen) €65,00 Ex. Btw per maand obv 36 maanden.
– Koop: Bovenstaand systeem €750,00 Ex. Btw. & Geur Cartridge €70,00 Ex Btw (geur cartridge gaat ongeveer 3-4 maanden mee)

Diverse geurmachines in elke prijsklasse

SD300 geurverspreider | € 135 excl btw.
De SD300 geurverspreider heeft een geïntegreerde ventilator. Deze compacte geurmachine heeft een aroma reservoir met een inhoud van 130 ml. De SD300 is volledig programmeerbaar met een app die verbinding maakt via Bluetooth. De geurintensiteit is regelbaar. Staand model, railmontage of wandmontage. Geschikt voor o.a. kleine entree, kleine winkel, gang en hal.

SD2000 geurverspreider | € 325 excl btw.
Enorm veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke situatie! Onze ‘BESTE KEUS in oliegeursystemen’. De SD2000 geurverspreider met geïntegreerde ventilator heeft een bereik tot maximaal 2000 m3. Deze geurmachine heeft een aroma reservoir met een inhoud van 750 ml. De SD2000 is volledig programmeerbaar met een timer die per dag in te stellen is met 3 programma’s. De geurintensiteit is regelbaar. Staand model, wandmontage of inbouw. Geschikt voor o.a. middelgrote tot grote winkels (non-food), showrooms, hotel lobby’s, kleedruimtes, sportruimtes, zorginstellingen, grote hal of gang, zakelijke dienstverlening, etc.

SD2000 Force Geurmachine | € 675 excl. btw
De SD2000 Force geurmachine is dankzij de krachtige, ingebouwde pomp en ventilator uitermate geschikt voor evenementen, voorstellingen en theaters waarbij de geur snel verspreid moet worden in een ruimte.

Aroma’s (enkel voor bovenstaande machines):

100 ML € 32,50

250 ML € 47,00

500 ML € 90,00

Onderhoudscontract

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een onderhoudscontract aan bij de SD2000. Een standaard onderhoudscontract is € 192,39 per jaar.

  • 1 x per jaar reinigen interieur en exterieur geursysteem
  • 1 x per jaar aroma bijvullen. Heeft u een hoger verbruik? Dan vult u tussentijds het aroma zelf bij.
  • 1 x per jaar nalopen van de settings van het geursysteem (o.a. klok + tijden controleren)
  • Jaarlijks vervanging van pakking
  • Jaarlijkse vervanging van diffuser met filter

Een onderhoudscontract kunnen wij u vanaf plaatsing of anders met terugwerkende kracht tot 6 maanden na  plaatsing aanbieden voor bovenstaande prijzen per jaar. De prijzen van een onderhoudscontract zijn exclusief de kosten van het aroma.

Geurcirkel van de beschikbare geuren

BLOEMIGE GEUROLIE

Geuren uit het bloemige kwadrant worden vaak aangeduid als fijne, vrouwelijke geuren en geassocieerd met verleiding en hartstocht.

ORIËNTAALSE GEUROLIE

Geuren uit het oriëntaalse kwadrant zijn klassiek, wat zwaarder van aard en voeren je mee langs het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika.

FRISSE GEUROLIE

Geuren uit het groene/frisse kwadrant zijn ideaal om je omgeving te verfrissen. Deze zorgen namelijk voor de ultieme hygiënebeleving.

HOUTIGE GEUROLIE

Geuren uit het houtige kwadrant worden vaak gezien als zware, mannelijke geuren. Geuren die ook vaak in herenparfums worden gebruikt.

Geurcirkel van de beschikbare geuren

BLOEMIGE GEUROLIE

Geuren uit het bloemige kwadrant worden vaak aangeduid als fijne, vrouwelijke geuren en geassocieerd met verleiding en hartstocht.

ORIËNTAALSE GEUROLIE

Geuren uit het oriëntaalse kwadrant zijn klassiek, wat zwaarder van aard en voeren je mee langs het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika.

FRISSE GEUROLIE

Geuren uit het groene/frisse kwadrant zijn ideaal om je omgeving te verfrissen. Deze zorgen namelijk voor de ultieme hygiënebeleving.

HOUTIGE GEUROLIE

Geuren uit het houtige kwadrant worden vaak gezien als zware, mannelijke geuren. Geuren die ook vaak in herenparfums worden gebruikt.

Hoe kunnen we geur verspreiden?

Onze geursystemen kunnen op diverse manieren worden geïnstalleerd. Bij Stand Alone-installatie plaatst u het systeem eenvoudigweg binnen de betreffende ruimte. Bij Direct Injection-installatie doet u dit in een direct aangrenzende ruimte. Door middel van een klein gaatje in de wand wordt de geurnevel dan via een geurleiding de gewenste ruimte in geïnjecteerd. Koppelt u uw systeem liever aan de luchtbehandelingsinstallie? Dat kan met onze Airco Connected-installatie! Hier wordt de geurnevel via een geurleiding in het luchttoevoerkanaal geïnjecteerd. Is er geen geschikt luchtbehandelingssysteem aanwezig? Dan kunnen onze monteurs ook een autonoom geurkanaal installeren. Kortom, genoeg opties mogelijk!

Stand alone

Geur verspreiden in 1 ruimte

Direct injection

Geur injecteren in ruimte

Airco connected

Geur via airco kanaal verspreiden

Scent channel

Custom oplossing

Beheer & bedien al uw geurmachines met onze app!

VERBINDING: OVERAL & ALTIJD CONTROLE OVER UW GEURMACHINES
Wij kunnen uw geursysteem verbinden met het internet. Heeft u geen (geschikt) WiFi-netwerk? Dan kiest u voor een GPRS.

BEHEREN: INTENSITEIT & TIJDSCHEMA’S
Stel gemakkelijk de geurintensiteit en verneveltijden in. Veranderen bijvoorbeeld uw openingstijden? Dan past u dit in slechts een paar klikken aan. Zo verbruikt u alleen geurolie wanneer u dat wilt én u heet uw bezoekers altijd een warm welkom!

MONITOREN: EEN OVERZICHT VAN ALLE GEURMACHINES
Hoe vol zit de geurcartridge? Op welke intensiteit staat de Geurmachine? Ook al heeft u meerdere geurmachines. U vind alle statussen bij elkaar in één overzicht.

SUPPORT: MOCHTEN ER PROBLEMEN ZIJN, DAN WORDT U GEHOLPEN
In onze app bieden wij u online support. Van uitleg over functionaliteiten tot oplossingen bij foutmeldingen.

Bent u klaar voor een nieuwe geurbeleving?

Wilt u uw merkidenteit verbeteren, een schonere hygiënebeleving bieden of uw bezoekerstevredenheid verhogen? Met onze slimme geursystemen, krachtige geuroliën en de handige Device app bieden wij een compleet, professioneel en betaalbaar geurplatform voor iedere organisatie!

Contactgegevens

Wij sturen u graag een passend geurvoorstel en een eventueel aantal samples toe.

Ruimtes

Welke ruimtes wilt u graag van een geurbeleving voorzien? En met welk doel? Bij het beantwoorden van deze vragen kunnen wij u beter van dienst zijn.

Soort ruimte(s) Gaat het om meerdere ruimtes? Zet hier dan een komma tussen, bijvoorbeeld: 'sauna, zwembad, entree'. En hoe groot zijn de ruimtes?