De magische combinatie van geluid, verlichting, beeld en special effects zorgen voor een optimale beleving. Onze show controls zijn in te zetten van kleinere projecten en belevenissen tot restaurants, en van een totale omgeving tot aan theaterproducties en complete attracties. Het mooie van dit alles: onze show controls kunnen bediend worden met slechts één druk op de knop!

Volledig geautomatiseerde show controls

Onze show control technologie stuurt geluid, verlichting, video en speciale effecten aan volgens een exact schema. Dit schema, of digitale script noemen we ook wel de “tijdlijn”. Met het implementeren van een show control creëren we de perfecte beleving voor bezoekers van uw attractie of getimede (theater)show met iedere keer exact dezelfde beleving van hoog niveau. De installatie wordt zodanig geautomatiseerd, dat uw medewerkers slechts met één druk op de knop het gehele systeem kunnen opstarten én weer stopzetten.

De mogelijkheden van een show control zijn eindeloos en zorgen voor een compleet nieuwe dimensie. Uw bezoekers zullen hun ogen niet geloven. Overal zullen zij worden verrast en creëert u daarmee de ultieme bezoekerservaring. En, niet geheel onbelangrijk, uw medewerkers zullen de gebruiksvriendelijkheid zeer op prijs stellen!

Voorbeeld van show controls in restaurant en theater

Tijd voor een nieuwe beleving!

Ons creatieve team staat voor u klaar.