De mascotte expert van Nederland

Van ‘t Ende Producties verzorgd graag voor u het algehele concept omtrent uw karakter(s) waarbij entertainment, storylines, mascotteshows, straatacts, verkoopbare merchandise en theaterproducties een unieke rol spelen. Wij creëren voor u en uw doelgroep een unieke wereld.

Mascotte boeken

Wij bieden ook enkele mascottes. Bekijk gerust ons entertainment aanbod. Hier staan veel leuke combinaties van de mascotte met een bijbehorende act. De mascottes kunnen op de foto gaan, handjes schudden en natuurlijk mag er ook mee geknuffeld worden. Een mascotte neemt altijd een begeleider met zich mee. De begeleider zit bij de prijs inbegrepen.

Mascotte pak op maat laten maken

Naast het leveren van entertainers kunnen we voor u ook een mascotte ontwikkelen. Wij hebben een goede en betrouwbare partner die een uitstekende kwaliteit mascotte produceerd. Van ‘t Ende Producties verzorgd graag voor u entertainment, shows, merchandise en theaterproducties met een mascotte die we in overleg met u kunnen ontwikkelen.

Mascotte trainingen en persoonlijk advies

Van ‘t Ende Producties geeft professionele trainingen aan organisaties die de kwaliteit van hun “skin-actors” (entertainer) wilt verbeteren. Door onze grote ervaring bij Walibi World, Dolfinarium, WILDLANDS en de bekende TV-kinderzender NICKELODEON, kunnen wij u precies vertellen waar je op moet letten, wat je kunt verwachten en hoe je gasten kunt entertainen in een character kostuum.

Mascotte acteurs en begeleiders

Wij leveren professionele mascottes, mascotte acteurs en -begeleiders. Beschikt u al over een mascottepak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor professionele skin-actors en begeleiders! Naast de skin-actor speelt de begeleider ook een belangrijke rol, hij houdt de skin-actor in het kostuum in de gaten, zorgt ook voor het stukje extra entertainment en is de vertaler tussen de mascotte en de gast. Mascottes kunnen vaak niet praten en daarom zullen ze veel met gebaren werken. Deze gebaren zal de begeleider vertalen naar de gasten. Een begeleider is ook de “extra ogen” van de mascotte. Onmisbaar.

Als je op zoek bent naar een uniek en op maat gemaakt mascotte pak van hoge kwaliteit en duurzaamheid, dan zijn wij bij Van ’t Ende Producties de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen en produceren van mascotte pakken, zijn wij in staat om elk detail van het ontwerp af te stemmen op jouw wensen. Onze mascotte pakken worden veelvuldig gebruikt door pretparken, dierenparken, recreatiebedrijven en andere organisaties voor shows en entertainment, en zijn ontworpen om de aandacht te trekken en indruk te maken op het publiek. Kortom, laat ons jouw ideeën tot leven brengen en maak indruk met een op maat gemaakt mascotte pak van Van ’t Ende Producties.

 EEN GETRAINDE BEGELEIDER IS VAN ESSENTIEEL BELANG

De begeleider speelt een hele belangrijke rol. Een goede training is van essentieel belang voor het juist uitvoeren van een mascottebeleving. Er gebeuren soms onverwachtse dingen, het is juist de kunst om dat perfect op te vangen! Hij/zij zorgt er voor dat de entertainer in het kostuum goed wordt geholpen om (on)verwachte situatie onder controle te houden.