De mascotte expert van Nederland

Van ‘t Ende Producties verzorgd graag voor u het algehele concept omtrent uw karakter(s) waarbij entertainment, storylines, mascotteshows, straatacts, verkoopbare merchandise en theaterproducties een unieke rol spelen. Wij creëren voor u en uw doelgroep een unieke wereld.

 Mascotte pak op maat laten maken

Wij leveren betaalbare & kwalitatieve mascotte pakken. Van ‘t Ende Producties verzorgd graag voor u de algehele concept omtrent uw karakter(s) waarbij entertainment, storylines, mascotteshows, straatacts, verkoopbare merchandise en theaterproducties we in overleg met u ontwikkelen.

 Portfolio

Sneeuwpop

Beer

Draak

 Stappenplan

Eerst maken wij een ontwerp van uw mascotte. U kunt natuurlijk ook uw eigen ontwerp, ideeën en wensen aanleveren. Na uw goedkeuring van het ontwerp begint de productie van de mascotte.

Mascotte boeken

Hier vind u een overzicht van de mascottes die wij aanbieden. Neem ook een kijkje bij onze acts. Hier staan veel leuke combinaties van de mascotte met een bijbehorende act. De mascottes kunnen op de foto gaan, handjes schudden en natuurlijk mag er ook mee geknuffeld worden. Een mascotte neemt altijd een begeleider met zich mee. De begeleider zit bij de prijs inbegrepen.

Mascotte pak op maat laten maken

Naast het leveren van entertainers kunnen we voor u ook een mascotte ontwikkelen. Wij hebben contact met mascotte bedrijven die goede kwaliteit mascottes produceren. Michel van ‘t Ende Producties verzorgd graag voor u entertainment, shows, merchandise en theaterproducties met een mascotte die we in overleg met u kunnen ontwikkelen.

Mascotte trainingen en persoonlijk advies

Michel van ‘t Ende geeft professionele trainingen aan een ieder die mascotte acteur en/of begeleider willen worden. Door zijn grote ervaring bij Walibi World, Dolfinarium, en een bekende TV-kinderzender, kan hij precies vertellen waar je op moet letten, wat je kunt verwachten en hoe je gasten kunt entertainen in een character kostuum. Daarnaast speelt de begeleider ook een belangrijke rol, hij houdt de entertainer in het kostuum in de gaten maar zorgt ook voor het stukje extra entertainment.

Mascotte acteurs en begeleiders

Wij leveren professionele mascottes, mascotte acteurs en -begeleiders. Michel van ‘t Ende heeft al vele jaren als mascotte gewerkt in het pretpark Walibi World en Dolfinarium. Daarnaast werkt hij als mascotte entertainer en begeleider van tv-characters van een bekende kinderzender. Inmiddels hebben we een netwerk opgebouwd van mascotte freelancers met verschillende lengtes. Beschikt u al over een mascottepak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor professionele entertainers en begeleiders!

 PROFESSIONELE MASCOTTE TRAININGEN

Michel van ‘t Ende geeft professionele trainingen aan een ieder die mascotte acteur en/of begeleider willen worden. Door zijn grote ervaring bij Walibi World, Dolfinarium, en een bekende TV-kinderzender, kan hij precies vertellen waar je op moet letten, wat je kunt verwachten en hoe je gasten kunt entertainen in een character kostuum. Naast de mascotte acteur speelt de begeleider ook een belangrijke rol, hij houdt de entertainer in het kostuum in de gaten maar zorgt ook voor het stukje extra entertainment. De begeleider is de vertaler tussen de mascotte en de gast, omdat mascottes vaak niet kunnen praten zullen ze veel met gebaren werken. Deze gebaren zal de begeleider vertalen naar de gasten. Daarnaast is de begeleider ook de “extra ogen” van de mascotte. Een getrainde begeleider is onmisbaar voor een perfecte uitvoering van de act.

 EEN GETRAINDE BEGELEIDER IS VAN ESSENTIEEL BELANG

De begeleider speelt een hele belangrijke rol. Hij zorgt er voor dat de entertainer in het kostuum goed wordt geholpen om (on)verwachte situatie onder controle te houden.

Een goede training is van essentieel belang voor het juist uitvoeren van een mascottebeleving. Zelfs bij Disney gebeuren er soms onverwachtse dingen, het is juist de kunst om dat perfect op te vangen!

Menu