Expertises

Entertainment Belevenis expert

Jezelf een expert noemen op een bepaald gebied kan soms gewaagd zijn. In ons geval is het meer een gevoel van trots. Trots op het feit dat wij ons experts mogen noemen op het gebied van het creëren van totaalbelevenissen in de leisure- branche en zijn wij constant bezig met het creëren van een optimale bezoekers-ervaring. Waar het ooit begon met pretparkshows, hebben wij ons de afgelopen vijtien jaar ontwikkeld tot een totaal-leverancier waarbij de totaalbeleving van de bezoeker centraal staat.

de beleving optimaliseren

De beleving van de bezoeker optimaliseren kan door middel van het thematiseren van de horeca, het installeren van geluid en speciale effecten over het terrein tot aan de productie van een mascotte of zelfs een complete theatershow! Deze beleving hoort naar ons idee nergens te stoppen en deze gaat door tijdens het restaurantbezoek, de wandeling over het terrein, tot aan… de huiskamer! Met merchandising & (online) content.

Afdelingen & expertises

Shows & Entertainment

Creëer magische geluksmomenten

Van ’t Ende Producties optimaliseert de beleving van uw park entertainment en bezoekerservaringen. Naast entertainment concepten leveren wij ook edutainment, mascottes, handpoppen, kostuums, complete theaterproducties en denken mee in de ontwikkeling van (nieuwe) karakters. De eigen karakters van Van ’t Ende Producties zijn in te huren voor uw evenement, locatie of park. Naast onze bekende merken Dino Experience, Dinoclub en Aquatica kennen wij veel TV-karakters persoonlijk.

Thematisering & Concept Design

Onmisbaar voor de unieke beleving

Met onze thematisering creëren wij een overkoepelend thema voor uw locatie, park of attractie. Een thema levert een grote bijdrage aan de ervaringen van de parkbezoeker en daarmee aan de hogere waardering van de totaalbeleving. Van ’t Ende Producties is een expert in storytelling en vanuit die visie ontwerpen, creëeren en produceren wij: concept tekeningen, volledige gebieden, complete decors, gethematiseerde attracties, 3d-objecten & geurbelevingen. Uw locatie kan zich door middel van thematisering onderscheiden van concurrenten en daardoor meer bezoekers trekken en de omzet verhogen.

Retail & Merchandise

Verkoop uw merk, verhoog de omzet en plezier

Merchandise zorgt ervoor dat uw character bekender wordt bij de doelgroep. U heeft een character, tijd om deze investering uit te werken tot een maximaal rendement. Verkoop de merchandise bij een show, in uw (online) shop of zet in bij promotionele doeleinden. Hoe leuk is het dat een kind uw character als favoriete figuurtje mee mag nemen naar school in de vorm van een rugzak of drinkbeker. Of als het kind gaat slapen bij opa en oma, welke knuffel moet er dan mee? U raad het al, dat zou heel goed uw character kunnen zijn!

Showtechniek

(Geautomatiseerde) audiovisuele spektakels

Van ’t Ende Producties verzorgd met passie de theatertechniek voor uw uitvoering. We installeren ook complete showcontrols en AV-techniek. De magische combinatie van geluid, verlichting, beeld en special effects zorgen voor een optimale beleving. Onze show controls zijn in te zetten van kleinere projecten en belevenissen tot restaurants, en van een totale omgeving tot aan complete attracties. Het mooie van dit alles: onze show controls kunnen bediend worden met slechts één druk op de knop!

All-in Studio

Visuals, design, soundtracks, media

Van ’t Ende Producties beschikt over een all-in studio. Door onze connecties met rechtstreekse leveranciers (drukkerijen, opnamestudio’s, video editors, etc) kunnen wij een scherpe prijs bieden met kwalitatieve producties. Van charactertekeningen tot stemopnames, van online video content, tot muziekproducties.