Nu te zien in het theater

Like onze Facebook

Welkom bij Michel van ‘t Ende Producties

Michel van ‘t Ende Producties laat uw gasten een onvergetelijke dag beleven. Wij realiseren succesvolle theatervoorstellingen, podiumshows, live-entertainment, events, showtechniek en belevingsconcepten. Met onze passie, creëren wij unieke producties, van hoge kwaliteit, die de verwachting blijft overtreffen.

Let’s create some magic together

Themaparken

Succesvolle producties met entertainment, parkshows en straattheaters. Onze enthousiaste medewerkers bezorgen uw gasten een topdag.

Live-Entertainment

Wij realiseren internationale theatervoorstellingen, minishows, meet en greets, evenementen, winkelcentrumpromoties, landelijke acties.

Showtechniek

Wij zijn een officiële leverancier, verzorgen vaste installaties, programmeren licht, geluid en effecten, showcontrols, belevingsrestaurants.

Producties op maat

Wij leveren entertainment producties op maat, belevingsconcepten, storylines, soundtracks, characterdevelopment, kortom alles wat met amusement te maken heeft.

Onze partners

Binnenkort kan uw bedrijf hier ook tussen staan. Kennismaken? Ja leuk!  info@michelvantende.nl

Onze jobs & audities automatisch in je mailbox ontvangen?

Voor- en achternaam:

 
Je emailadres:

 
 

Tijd voor een topjob! Maak nieuwe vrienden en ontwikkel jezelf

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan binnen het entertainment? Ben je energiek, flexibel en staat de beleving van de gast voor jou centraal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij houden regelmatig audities voor diverse rollen in themaparken, theatervoorstellingen en entertainment producties. Ben jij nieuw of ervaren in dit vak? Iedereen is welkom. Ontdek jouw talenten, ontwikkel deze en groei binnen een enthousiast team. Meld je snel aan bij Michel van ‘t Ende Producties en dan kijken we samen naar een geschikte job.

Vanwege COVID-19 zal onze sollicitatieprocedure online (op afstand) worden gehouden.

Acteur, actrice & mascottes gezocht

Binky’s Kinderboerderij in Apeldoorn

Actrice, entertainer & mascottes gezocht

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold

Professioneel Acteur/Actrice Dinoshows Dinoland

Door heel Nederland (+ Belgie in overleg)

Dinosaurussen & Rangers Gezocht

Door heel Nederland (+ Belgie in overleg)

Menu