Nu te zien in het theater

Like onze Facebook

Welkom bij Michel van ‘t Ende Producties

Michel van ‘t Ende Producties laat uw gasten een onvergetelijke dag beleven. Wij realiseren succesvolle theatervoorstellingen, podiumshows, live-entertainment, events, showtechniek en belevingsconcepten. Met onze passie, creëren wij unieke producties, van hoge kwaliteit, die de verwachting blijft overtreffen.

Let’s create some magic together

Themaparken

Succesvolle producties met entertainment, parkshows en straattheaters. Onze enthousiaste medewerkers bezorgen uw gasten een topdag.

Live-Entertainment

Wij realiseren internationale theatervoorstellingen, minishows, meet en greets, evenementen, winkelcentrumpromoties, landelijke acties.

Showtechniek

Wij zijn een officiële leverancier, verzorgen vaste installaties, programmeren licht, geluid en effecten, showcontrols, belevingsrestaurants.

Producties op maat

Wij leveren entertainment producties op maat, belevingsconcepten, storylines, soundtracks, characterdevelopment, kortom alles wat met amusement te maken heeft.

Onze partners

Binnenkort kan uw bedrijf hier ook tussen staan. Kennismaken? Ja leuk!  info@michelvantende.nl

Onze jobs & audities automatisch in je mailbox ontvangen?

Voor- en achternaam:

 
Je emailadres:

 
 

Tijd voor een topjob! Maak nieuwe vrienden en ontwikkel jezelf

Medewerker Entertainment Binky’s Themaboerderij Malkenschoten

Michel van ‘t Ende Producties is voor het entertainment in themapark Binky in Apeldoorn op zoek naar enthousiaste entertainers. Je bent een proactief onderdeel van het show- & eventteam. Vind je het leuk om shows te presenteren? En ook om mascotte te spelen? Lees dan snel verder!

Medewerker Entertainment de Drentse Koe in Ruinerwold

Michel van ‘t Ende Producties is voor het entertainment in themapark de Drentse Koe in Ruinerwold op zoek naar enthousiaste entertainers. Je bent een proactief onderdeel van het show- & eventteam. Vind je het leuk om shows te presenteren? En ook om mascotte te spelen? Lees dan snel verder!

Stagair(e) Entertainment in Themaparken, Events & Theater

Michel van ‘t Ende Producties is voor het parkentertainment in Dinoland Zwolle, Binky’s Themaboerderij in Apeldoorn en de Drentse Koe in Ruinerwold op zoek naar een enthousiaste, representatieve stagiair(e) entertainment & leisure. Je bent een proactief onderdeel van het show- & eventteam.

Acteur, actrice, poppenspeler voor Dinosaurussen

Voor ons dino entertainment en event team is Michel van ‘t Ende Producties op zoek naar enthousiaste, representatieve acteurs, actrices en poppenspelers. Je gaat voornamelijk op stap met onze dinosaurussen. Als je durft tenminste!

Menu