poster-dino-experience

Huur een levensechte dinosaurus T-REX

Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog over is gebleven, zijn botten. Tenminste dat dachten we… De Dino Experience T-REX laat je oog in oog staan met een levensechte dinosaurus. Beleef de prehistorie opnieuw.

De levensgevaarlijke T-REX zal uw evenement een flinke boost geven als het gaat om publiekelijke aandacht. U ziet van ver de ranger al aan komen lopen met een levensechte dinosaurus T-REX. Maar geen paniek! De ranger zal uw gasten helpen een stapje dichterbij te laten komen. Iedereen pakt de camera erbij om deze dinosaurus vast te leggen. Een echte publiekstrekker!

Te boeken voor o.a. events, televisie, pranks (grappen), fotoshoots, dierentuinen, markten, festivals, winkelcentrumpromotie etc.

Volg ons op social media
YouTube

Hoe werkt het dinosaurus kostuum?

De dinosaurus is 4 meter breed en 2 meter hoog en wordt voortbewogen door een acteur in het kostuum zelf. Pure mankracht met een stukje technologie. De acteur kan door middel van een camera in het kostuum zijn omgeving in de gaten houden. Maar de ranger zal hem hier ook bij begeleiden. Het kostuum is voorzien van een camera met LCD kleurenscherm, ventilatoren, 7 levensechte dino geluiden, knipperende ogen en een mond die open en dicht kan gaan. Het pak weegt 25 kg en de temperatuur kan oplopen tot 45 graden. Het pak is “in balans”, daarom is het vervelend als bezoekers het pak vastpakken of er op leunen. De acteur kan de balans verliezen en het is een zware belasting voor de rug.

dino-experience-hoe-werkt-een-t-rex-animatronic-kostuum

Trailer van de Dino Experience T-REX

Wilt u de dinosaurus T-REX boeken? bel 030 669 60 90 of e-mail info@lineupevents.nl

Let op:

  • Het pak is niet los te huur, de act is compleet met acteurs.
    (het is wel mogelijk om op aanvraag het kostuum met onze acteurs te huren voor o.a. televisie, commercials, fotoshoots).
  • Er wordt opgetreden per uur (30 minuten)
    We hebben shifts van 1, 2, 3 of 4 x 30 minuten
  • Bij regen kan er niet worden opgetreden ivm met de elektronica.
  • Wij vragen om een parkeerplek voor onze bestelbus (hoogte 195cm), het kostuum is zwaar dus het laden/lossen moet op de locatie zelf.